O nas

Kot akterji pivovarske industrije, vam ponujamo celovite rešitve, specializirane produkte in poslovne storitve.

Kdo smo

Ekipo LH Trade sestavljamo trije mladi podjetniki, navdušeni nad pivovarsko industrijo, v kateri smo prisotni od leta 2016. Naša želja je, da trgu pivovarske industrije z edinstvenim pristopom predstavimo ter ponudimo različne izdelke na inovativen, atraktiven in predvsem unikaten način.

Vrednote

Vrednote našega podjetja so strast do varjenja kakovostnega piva, predanost delu ter predstavljanje sodobnega in modernega načina življenja. Naš cilj na področju pivovarstva je lansiranje lastnih visokokakovostnih izdelkov in posledično oblikovanje lastnih trendov.

Zgodovina

Ideja o pivovarni se je v naših mislih porajala že vrsto let. Tako kot velika večina pivovarjev smo tudi mi svojo zgodbo začeli v garaži naših staršev, kjer smo pričeli s kuho in polnjenjem prvih steklenic lastnega piva. Vztrajnost in predvsem predanost nas je privedla do ustanovitve podjetja.

Kaj ponujamo

V začetku leta 2018 smo sprejeli odločitev, da želimo naš doprinos k pivovarski industriji še povečati, zato smo začeli iskati možnosti, da vam preko različnih vrst sodelovanja z vodilnimi podjetji ponudimo moderne tehnologije in inovativne procese, ter tako poenostavimo in izboljšamo vse segmente procesa pridelave in prodaje »craft« piva.

Zakaj izbrati nas?

Predani smo pivovarski industriji in kvalitetno zvarjenemu pivu.

Smo predano in delovno podjetje, usmerjeno k iskanju rešitev.

Ponujamo vam celovito podporo in vas vodimo skozi celoten projekt.

 Cenimo dobro komunikacijo in stremimo k dosegu najboljših rezultatov.

S pridobljenim znanjem ponujamo le konkretne in preverjene rešitve.

Lastni projekti
beers-icon
+
Poslovne stranke
icon_customer
Ključni partnerji
project-icon
+
Zastopani produkti
equipment-icon

Spoznajte ekipo

mark dolenc

CEO

E: mark@lh-trade.si
T: +386 40 29 66 44

tim debevec

Produktni vodja

E: tim@lh-trade.si
T: +386 41 50 14 56

tomaž medved

Skrbnik ključnih strank

E: tomaz@lh-trade.si
T: +386 31 24 96 48

Želite z nami začeti projekt?

Odlikujejo nas pripravljenost za sodelovanje, dostopnost, fleksibilnost in odprtost za ideje. Cenimo posameznika in njegov doprinos k pivovarski industriji. Velik poudarek dajemo na individualnosti vsakega primera, kar povezujemo v celovito ponudbo.